';

HYR DIN OUTFIT

Gå i bräschen och hyr dina kläder. På REKOROBEN har du möjlighet att hyra 4 plagg i månaden för enbart 245 kr. Vi hyr även ut brud- och balklänningar från 395 kr för en period på 3 månader.

Prenumerera på din vardagsgarderob och låt 4 plagg rulla in och ut under flera månader, eller hyr tillfälligt till festen – du bestämmer.

Faller du för ett plagg och inte kan skiljas efter en månad kan du alltid köpa loss det. Det är då angivet pris som gäller. Släng iväg ett mail eller DM så återkommer vi med betalningsdetaljer.

KOM IGÅNG

1. VÄLJ 4 PLAGG

Gå loss i vår butik! Samtliga plagg i vårt butiks-sortiment med försäljningspris upp till 495 kr går att hyra – kvalitativ vintage, designermärken och pärlor från kedjorna. Vid uthyrningen fotar vi dina utvalda plagg – skulle du glömma vilka du har hemma är det bara att fråga :). Du swishar för första månaden och får sedan en månatlig faktura om du väljer att fortsätta hyra.

2. ENJOY!

Behåll, njut av och ha kul i dina valda plagg i en månad. Du kan även maxa din hyrperiod genom att byta ut plaggen under månadens gång! Så länge du har max 4 plagg hemma. spelar det ingen roll vilka plaggen är.

3. CHILLA

Du vårdar självklart plaggen som om de vore dina egna, men oroa dig inte om olyckan skulle vara framme – försäkring ingår. Lämna tillbaka plaggen (tvättade i parfymfritt tvättmedel) i butiken och byt till nya om du vill rulla på ytterligare en månad. Här kan du även köpa loss det/de plagg du inte kan skilja dig från.

NO WORRIES

REPARATION

Reparation av olyckor ingår – ingen avgift för skadade plagg.

AVSLUTA

Avsluta efter en månad eller när du vill – via mail, DM eller telefon.